How ı Met Your Mother

 Güzel işlenmiş senaryosu , karakterleri canlandıran süper oyuncularıyla türünün  , hatta komedilerin en iyisi bence How ı Met Your Mother... Sabahtan akşama kadar yayınlasalar izlerim ama maalesef bir bölüm ortalama 20 dakika..
 Dizi 2030 yılında Ted'in çocuklarına size annenizle nasıl tanıştığımı anlatacağım deyip 1995 - 2030 yıllları arasını 9 sezon boyunca aslında Robine olan aşkını anlatmasını konu alıyor 5. sezon 12. bölümüde yalnızca ayaklarını görebildiğimiz annenin tamamını 9. sezonda ancak görebiliyoruz.
  Beş ana karakter Robin , Barney , Ted ,Marshall , Lili hepsi birbirinden komik birbirinden sempatik tipler ayrıca diziye bir sürü ünlü süpriz konuk oyuncu geliyor (J Lo,Katy Perry,Victoria Secret Mankenleri,Britney Spears)
Barney iflah olmaz bir çapkın beni en çok Barney güldürüyor , Ted daha mazbut saf aşık modunda bir karakter ,Lili ve Marshall arkadaşlarının arkasını toplayan ideal çift , Robinde daldan dala konan esas kızımız. Senaryo olaylar içerisinde olayları sararak ilerliyor Benim en çok hoşuma giden ayrıntılara çok önem veriyorlar , geçmiş sezonda izlediğimiz bir sahne birden karşımıza çıkabiliyor. Sezon finaliyle ilgili çok şey yazmak istiyorum ama hiç izlememiş olanların tadını kaçırmak istemem...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder