Kazandıran Telefon Uygulamaları " Yuppiiiii "

  " Yuppi: Gezdikçe puan veriyor. 1,5 ayda 1 sinema bileti + migros'tan 10TL kazandım"

Akıllı telefonlar yaygınlaştıkça hediye-puan kazanabileceğimiz kazandıran telefon uygulamalarıda yaygınlaştı benim kullandığım iki uygulama var biri yuppi diğeri adwin , adwine şimdilik değinmeyeceğim yuppi den biraz bahsetmek istiyorum.
Yuppi uygulaması mağazaları gezerken , sosyal medyadaki görevleri yaparak ,mağazadaki ürünleri okutarak, evdeyken mağazaların kataloglarını gezerek , kasada veya masadaki QRlarda puan topladğım sonra o puanlarla hediyelere alabildiğim eğlenceli bir uygulama. Önceden android telefondan katalog bakılmıyordu son güncellemeyle beraber artık bakılabiliyor.
İlk olarak uygulamayı buradan veya buradan  indirmemiz gerekiyor.
 altında 5 yazan kapı resmi mağazaya yakınlaştıkça kazanılabilecek puanı gösteriyor , 215 yazan nişan alma resmi mağaza içerisinde kazanılabilecek puanı , çek işareti birdaha puan kazanılabilecek zamanı gösteriyor mağazaların isimlerinin altında kaç km uzaklıkta oldukları yazıyor.

İndirip kurduğumuz uygulama hoşgeldin hediyesi olarak bir miktar puan veriyor.
Evdeyken kendi deyimleriyle " oturduğun yerden " yuppi toplamak için uygulamayı açıp mağazaların kataloglarını en az bir dakika süreyle gezmek gerekiyor sıralamasıyla resimlerde göstermeye çalıştım
Uygulamadan mağazayı seçip , açılan sayfadaki kataloğa girip en az bir dakika kataloğu gezip balonu patlatmak için çocuğunuzu çağırıp :) yuppiiieeee sesiyle beraber hanenize katalog puanının eklenmesinden ibaret.




( Katalog gezerek puan toplamanın belli bir saat limiti var )









Puanlarla alınacak hediyeler oldukça çeşitli zamanlar eklemeler çıkarmalar oluyor .


Facebook ve twitterda yuppiyi takip edin çünkü nadirde olsa aşağıdaki resimdeki gibi puan ve hediye kazanabileceğiniz mini yarışmalar düzenliyor 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder