İpsos Mega Panel... Market alışverişlerini Kazanca çevirme....

Merhaba;
Günlük yaşamı fırsata çevirme arayışlarım devam ediyor :) akıllı telefonu yuppi ve adwin ile internetteki popilerliğimi admingle ile market alışverişlerimi gfk ve ipsos mega panel ile boş zamanımı sencebence, napolyon ve qapel ile cocacola , pepsi kapaklarını mb/dakika ya çevirerek değerlendirip sizinle paylaşmaya devam ediyorum...
Geleyim mega panel ile ilişkime .... :) Mega panel kısaca market alışverişlerinizi cihazla sisteme okutarak ve gelen anketleri doldurarak puan kazanıp o puanlarla hediye kataloğundan sipariş verdiğimiz bir sisteme sahip.
Aslında internette adını sıkça duyduğun bir sistemdi arkadaşımın üye olmasından sonra biraz bilgi edinip bende üye olmaya karar verdim öncelikle Buradan kayıt formunu doldurup tavisye eden varsa onun kodunu sisteme girerek üye olunuyor.
Bu formu doldurduktan sonra telefonla arayıp mega panelden bir arkadaşın gelip cihazı getirip sistemi tanıtması için randevu alıyorlar.
Gelen kişi öncelikle pc ye java ve barkot okutma cihazının driverini yüklüyor sonra kısaca sistemi anlatıp örnek okutma yapıyor kısa bir anketten sonra cihazı ,katalogları ve şifrelerinizi bırakıp gidiyor.
Sonra alışveriş yaptıkça cihazla barkotları okutup pcye aktarıp ürünlerin fiyatını hangi marketten alındığını sisteme giriyorsunuz. Her hafta 30 puan anketler 100 - 400 puan arası ,anketlere mesajlar sekmesinden ulaşılıyor.
Numaralandıracak olursan
1.Kayıt formu doldurma.
2.Megapanelden telefonla aranıp randevu alınması.
3.Bir çalışanın gelip sistemi anlatıp, cihazı katalogları , şifreleri bırakması , örnek okutma yapması.


Gelen arkadaş detaylı bir şekilde nasıl ürün okututalağını anlatıyor ama ben tekrar bahsedeyim
Önce cihazı açıp ürünün alındığı gün - alışverişi kimin yaptığı - hangi marketten yapıldığını katalogtan okutup
barkkotları okutma ,
sonra cihazı usb den pc ye bağlayıp , siteye girip barkot yükleme deyip alışverişi aktarma - ürünlerin fiyatlarını girip kayıtları onaylama.
 

Hediye kataloğu çok çeşitli yüzlerce ürün var ve puanlar çok makul.


Başta karmaşık gibi gelsede oldukça basit bir sistem zaten her aldığınızı okutmuyorsunuz mesela ekmek ve sigara okutulmuyor eğer evdeyseniz boş zamanının vasa kesinlikle tavsiye ederim.

1 yorum:

  1. verdiğiniz puanlar girdiğimiz ürünleri bile karşılamıyor. 30 puan nedir yaa hiç verme daha iyi saçma birşey zaman kaybı.

    YanıtlaSil