Son Keşiflerim Bidroop / Tıkla Kazan / Yenilenen LiensCash

Henüz bu sistemleri aktif olarak kullanmaya başlamadım şimdilik izlenimlerim çok olumlu değil çünkü aşırı çaba istesen sistemler
Bidroop betada olan bir web uygulaması referans sistemiyle çalışıyor arkadaşlarınız ve arkadaşlarınızın arkadaşlarıyla saadet zinciri oluşturarak para kazanacağınızı iddia ediyor , kullanıcıdan kayıt vs. için kesinlikle para talep etmiyor , henüz beta olduğundan anlaşılması  biraz güç sanal çevreniz genişse etrafınızda bu işlerle ilgilenenler varsa kazanç sağlama ihtimali var siteye buradan ulaşabilirsiniz ama davet kodunuz yoksa üye olamazsınız.
İlginizi çektiyse Tanıtım videosu :


Parayla saadet olmaz, puanla olur
 Tıkla Kazan 30 dk bir reklamlara tıklayarak puan kazanılan , kazanılan puanlarlada hediye sipariş edilen bir sistem . Sadece 5 7 puan kazanılarak hediyelere yetecek puan birikirmi? birikir ama çoook uzun zaman alır bütün günümüzü pc başında reklama tıklayarak geçirebilirseniz tıklakazana bir bakın derim.
buradan

LiensCash zaten bildiğim bir siteydi link kısaltarak para kazanılan bir sistemleri var yenilendi ve daha güzel görünümlü bir site haline geldi oranları gerçekten çok iyi Türkiyede 1K hite  4.80 € veriyor paypal ile ödeme yapıyor ama ne kendim uğraştım nede sanal tanıdık hariç ödeme alan birine denkgelmişliğim var.
buradan...
 ulaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder