QAPEL... Sosyalleşirken Hediyeler Kazandıran Sistem...

 Evdeki boş zamanımızı kazanca çeviren yöntemlerinden bir diğeride qapel evdeki dediğime bakmayın aslında akıllı telefondan gezerken, patrona çaktırmadan işyerindende sisteme rahatlıkla dahil olabilirsiniz... :) benim en sevdiğim en çok kullandığım sistem qapel şimdiye kadar bir topladığım qapellerle Citizen CH-406D Dijital Tansiyon Aleti , bir ipnone şarj seti birde tunik aldım..
 Sitem çok basit - üye ol - görevleri yap qapelleri topla -qapel marketten puanlarınla sipariş ver...
 Görevler genellikle bir paylaşımı facebook , twitter , instagramda paylaşmak üzerine seçim öncesi kısmende anket görevi geldi.
  Görevler dışındada mini yarışmalarla , sipariş ettiğin ürünlerin fotoğrafını paylaşarak , iphone qapel uygulamasını indirirerek , telefon numarası doğrulayarak qapel kazanılabiliyor.
 Görevler süreli ama görev geldiğinde hemen mail geliyor.
 Qapel markette ürünler çok çeşitli dönem dönem yeni ürünler ekleniyor.
 Site de herşey açıklayıcı ve yönlendirici pek acemilik çekilmiyor
şu şekilde

Kendilerini böyle anlatıyorlar "Qapel 2012 Mayıs ayında yayın hayatına başlayan, e-ticaretin gerçek hayata en yakın şekli ile hayat bulduğu inovatif bir projedir. Sahip olduğumuz vizyon sadece global markalar ile kalmamakta aynı zamanda yenilikçi iş fikirlerine sahip, tüm işletmeleri kapsayacak büyüklüktedir. İşletmeler açısından böyle bir iddia sağlayan bu platformun tüketiciler (Sosyal İnsan) için de önemli fırsatlar barındırdığı bir iş fikri projemizin özünü oluşturmaktadır. 

Ürün ve/veya hizmet alırken kazanmak, kazanılan değerin tekrar harcanabildiği bu platformu sağlamak ve iletişimin ana kriterlerinden olan iletişim seçiciliğinde tüketiciye fayda sağlamak projemizin iskeletini oluşturmaktadır. 

Qapel aracılığı ile kullanıcılarımızın interaktif bir şekilde sosyalleşmesi, eğlenmesi, kazanç elde etmesi, alışveriş yapabilmesi, kendi beğenilerini objektif olarak algılatması, sistem içinde özgür, sürükleyici ve yönlendirici olabilmesi hedeflenmektedir. Projemiz ilk aşamada İngilizce dil opsiyonu ile yayına açılmıştır. İlerleyen dönemlerde farklı dil alternatifleri ile de hizmet vermeye devam edecektir. "Kısa tanıtım videosu ;

Qapele buradan üye olabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder