İslami Otel Maceram.... SAHH İN PARADİSE


Öncelikle yemeklerinden bahsederek ve şeflerine teşekkür ederek başlamak istiyorum her öğün ayrı bir lezzet ve yiyemeyeceğiniz kadar çeşit mevcut :) Şimdiye kadarki gördüğüm en güzel en hafif yemeklerin olduğu açık büfe dersem yalan olmaz..

Bu yıl bütün kış evde sıkılan kızım için biraz erken tarihlerde tatile çıkmak istedim internette uzuuuun arayışlarım sonunda 18-23 mayıs tarihlerinde sahhin paradise de rezervasyon yaptırdım Antalyada olsa mayıs ayında hava nasıl olur tedirginliğiyle yola çıktık akşamları biraz serin olması dışında hava gayet güzeldi, otele varınca klasik bir karşılama ekibi oteli gezdirmek istedi ama yorgun olduğumdan direk odaya gittim tertemiz bir oda , müthiş bir peysaj hertaraf yeşillik çicek böcek görüntüsü insanın yorgunluğunu almaya yetiyor.
İlk Resimde arkaplanımda gördüğünüz havuz erkek havuzu hemen yanında baba-çocuk havuzu , ,bir çovuk havuzu ,bir aqua havuz çocuk parkı lunapark önündede günün hersaati atıştırmalık bişey bulabileceğiniz havuz kafe..
Bayanlar kompleksinde hamam , spa , kapalı havuz , çocuk havuzu , aqua havuz ufak bir kafe diğer otellere kıyasla büyük sayılabilecek bir yeşil alan ve minik bir çocuk parkı mevcut.
Erkekler için özel spa ve kapalı havuzu , Bayan kompleksinin hemen önünde bayan disko ve üzretsiz hizmet veren bir kreş var.
Animasyonları oldukça kaliteli ve eğlenceli , tatile giderken yayınıza almayı unuttuğunuz herşeyi içinde barındıran bir markete sahip , unuttuğunuz ilaçları bile temin eden müşteri ilişkilerine ayrıca teşekkürederim..

Büyük bir alana yayılmış tatil için herşey düşünülmüş bir kompleks diyebilirim ama benim gibi tatilde yayında cüzdan taşımayı sevmeyenler için hiç ideal değil alakart restorantın ,kapalı kutu içeceklerin, odadaki minibarın yenilenmesinin , waffle dondurma çerez büfesinin , kese ve spanın , babaçocuk havuzunun localarının , lünaparkın ücretli olması sebebiyle muhtemelen seneye farklı bir otel deneyeceğim.

2 yorum:

  1. fotoğraflara ve Sah in Paradise a bayıldım. Eminim çok güzel bir tatil geçirmişsin. Sevgiler.

    YanıtlaSil